Seara precedenta
19/03/2010 | 1497 afisari, din care, 1 astaziDoua neveste, povestind despre seara de dinainte.
Prima:
- Aseara a fost cumplit! A venit al meu acasa, obosit, a bagat in el 4 sarmale, a profitat de mine 2 minute si s-a culcat.
Cealalta:
- Aseara a fost una din cele mai minunate seri din viata mea. Cand am ajuns acasa de la munca, el ma astepta cu lumanarile aprinse. M-a scos la restaurant, unde am mancat grozav si am baut sampanie. Am venit acasa pe jos, intr-o plimbare romantica, ne-am iubit o ora intreaga si apoi inca o ora am stat la povesti, ca pe vremuri…

Cei doi soti, povestind despre seara precedenta:
- Aseara a fost super! Am ajuns acasa de la birt, rupt de foame. Am ras niste sarmale extraordinare facute de nevasta-mea, i-am tras-o iute ca sa ma descarc si am dormit ca un prunc!
Celalalt:
- Nu-mi aminti de seara de ieri! Ajung rupt de oboseala acasa si gasesc sigurantele arse. Vine nevasta-mea acasa exact cand aprinsesem niste lumanari sa vad ceva. Cum cuptorul electric nu mergea, am scos-o la restaurant sa mancam, dar ea, cu tupeu, isi comanda si sampanie. Raman fara bani de taxi, asa ca la toata oboseala mea, mergem pe jos vreo ora pana acasa. Acolo, are chef de sex, dar la nervii pe care-i aveam a trebuit sa se chinuie vreo ora pana am terminat. Si colac peste pupaza, dupa aia a trebuit s-o mai ascult inca o ora, cum si-a petrecut ea la lucru cacatul asta de zi!


2 Comentarii  
kitty a raspuns:
19/03/2010 la 19:20

o seara perfecta ….. 2-2

gunner a raspuns:
27/05/2010 la 15:00

super tare :D 95% adevarat .
tipic feminin , tipic masculin :X

Baga un Comentariu

»  Style: Ahren Ahimsa